Kvænangens ildsjelpris 2021 ble delt ut i pausen på kommunestyremøtet den 22.02.2022. Det var ildsjelen Dagfinn Boberg Pedersen som mottok prisen for sitt uvurderlige arbeid og innsats for Flerbrukshuset og kulturlivet i Kvænangen. Ildsjelprisen består av et diplom med et bilde laget av Jan Isaksen og 5000 kroner. Etter tildelingen ble det servert kake for anledningen. 

Begrunnelsen for tildelingen av årets pris lød slik:

Personen som tildeles ildsjelprisen for 2021 har vært en pådriver for kultur i Kvænangen i mange år. Han har sørget for lys og lyd på utallige arrangementer rundt om i kommunen, men mest kjent er han nok for å  ha vært en svært viktig del av driften av Kvænangen Flerbrukshus helt siden oppstarten i 1996 der han har bidratt med utallige timer frivillig arbeid gjennom årenes løp.
Der har han jobbet på med regnskap, søknader, fakturering, annet kontorarbeid, med bestillinger av både inventar og driftsmateriell, bestilling av kontroller av scenerigg, og andre anlegg som Flerbrukshuset er pålagt å ha. Han har vært en pådriver for det dugnadsarbeidet som har vært i forbindelse med huset og var en viktig brikke når kjøkkenet ble pusset opp for noen år tilbake. 
Er det noe folk står fast i og ikke vet helt hva og hvordan nede på Flerbrukshuset, så ringer de til Dagfinn, og han stiller opp, fikser og ordner med godt humør og god kunnskap og kjennskap til alle husets fasiliteter og opplegg.

Han er en Ildsjel med en lidenskap for Flerbrukshusets eksistens og han har virkelig fortjent en pris for sitt uvurderlige arbeid og innsats for Flerbrukshuset og kulturlivet i Kvænangen.

Ildsjelprisen 2021 går til Dagfinn Boberg Pedersen.

 

Vi gratulerer så mye!