Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Invitasjon til lag og foreninger - del kontaktinformasjonen for bedre samarbeid

Kvænangen kommune ønsker å styrke samarbeidet med dere og legge til rette for en enklere kommunikasjon. Derfor inviterer vi herved alle lag og foreninger i kommunen til å sende inn deres kontaktinformasjon. Ved å dele denne informasjonen med oss, vil vi kunne opprettholde et mer effektivt og oppdatert samarbeid.

Illustrasjonsfoto: pixabay.com

Revidering av kommunedelplan for idrett, friluftsliv og kultur

Vi ønsker å legge til rette for at alle innbyggere skal ha tilgang til et rikt og mangfoldig kultur- og fritidstilbud i Kvænangen. Kommunedelplan for idrett, friluftsliv og kultur er et viktig verktøy for å skape, og opprettholde anlegg og aktiviteter. Kommunedelplanen for idrett, friluftsliv og kultur skal nå revideres for perioden 2023-2030, bli med å påvirk hva handlingsplanen skal inneholde!  

Illustrasjonsfoto: Pexels.com

Invitasjon til Ferie for alle

Sommerens Ferie for alle opphold er nå planlagt og åpen for innsøking. Ferietilbudet er som kjent et gratis ferieopphold for barnefamilier som strever økonomisk!

Ilustrasjonsfoto: pexels.com

Forlenget åpning av skuterløyper

Gode nyheter for snøscooterentusiaster i Kvænangen! Statsforvalteren i Troms og Finnmark har nylig besluttet å forlenge åpningen av 12 skuterløyper i Kvænangen ut over den opprinnelige datoen, 4. mai. 

Illustrasjonsfoto: pexels.com

Varsel om store mengder snø

Værvarsler fra Meteorologisk institutt indikerer at det vil komme store mengder snø i Troms og Finnmark i løpet av de neste dagene. Dette kan føre til økning i snøskredfaren, vanskelige kjøreforhold og mulighet for kolonnekjøring og/eller stengte veier.

Illustrasjonsfoto: pexels.com

Bli med på å arrangere 17. mai i Burfjord!

Vi nærmer oss igjen den flotte dagen 17. mai, en dag hvor vi alle kan feire vår nasjonale stolthet og samhold. I flere år har foreldregruppen via FAU hatt arrangementet på denne dagen. Nå ønsker FAU at andre kan få arrangere 17. mai-feiringen i Burfjord i år.

Illustrasjonsfoto: Flagg 17.mai

Kulturmidler for lag og foreninger

Nytt år og nytt budsjett, nå kan lag og foreninger søke kulturmidler! 

Kvænangen kommune deler årlig ut kulturmidler til to formål:

  • Aktivitets- og kulturtilskudd for lag og foreninger
  • Driftstilskudd til samfunnshus/grendehus

Søknadsfrist 31. Mai

Illustrasjonsbilde: Pexels.com