Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Invitasjon til Ferie for alle

Sommerens Ferie for alle opphold er nå planlagt og åpen for innsøking. Ferietilbudet er som kjent et gratis ferieopphold for barnefamilier som strever økonomisk!

Ilustrasjonsfoto: pexels.com

Varsel om store mengder snø

Værvarsler fra Meteorologisk institutt indikerer at det vil komme store mengder snø i Troms og Finnmark i løpet av de neste dagene. Dette kan føre til økning i snøskredfaren, vanskelige kjøreforhold og mulighet for kolonnekjøring og/eller stengte veier.

Illustrasjonsfoto: pexels.com

Kulturmidler for lag og foreninger

Nytt år og nytt budsjett, nå kan lag og foreninger søke kulturmidler! 

Kvænangen kommune deler årlig ut kulturmidler til to formål:

  • Aktivitets- og kulturtilskudd for lag og foreninger
  • Driftstilskudd til samfunnshus/grendehus

Søknadsfrist 31. Mai

Illustrasjonsbilde: Pexels.com

Sommerjobb til ungdom i Kvænangen kommune

Kvænangen kommune tilbyr sommerarbeidsplasser til skoleungdom som er hjemmehørende i Kvænangen. Ordningen er spesielt tilrettelagt for de som går ut av 10. klasse eller går på videregående skole. De kan få inntil 3 ukers sommerarbeid i kommunen. 

Illustrasjonsbilde: Pixabay.com

Utdeling av Ildsjelprisen 2022

Det er med stor glede å kunngjøre at kommunen har tildelt Ildsjelprisen til to utrolig dedikerte personer som har gjort en fantastisk innsats for å skape et tilbud for barn og unge i kommunen!

Foto: Utdeling av ildsjelprisen 2022

Frisk i friluft i Nord-Troms - 28. februar 2023

Bryr du deg om god helse, trivsel og bolyst - og har tro på at naturopplevelser, fysisk aktivitet og friluftsliv kan gjøre noe med det. Da er samlingen midt i blinken for deg. Ut i Nord arrangerer samling på Storslett tirsdag 28. februar kl. 10-15.

Vi håper å få med ansatte, politikere og frivillige som står på for økt livskvalitet for innbyggerne i Kvænangen, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy. Info om samlingen blir på Halti eller kommunehuset. Vi serverer mat og drikke. 

Foto: knfab

Sjekk dagens skredvarsel

De fleste skredulykker med dødelig utfall skjer i Troms politidistrikt, samtidig som antall besøkende toppturturister er økende.

Bildet: Skredplakater fra politiet og Varsom

Ny flykningkonsulent

Kvænangen har fått på plass Karina Wahlgren som flykningkonsulent. Hun vil jobbe for at flyktningene som kommer hit får en trygg og god hverdag. Samtidig som de lærer å kjenne det norske samfunnet og kan etter hvert bli selvstendige og klare seg mest mulig på egenhånd.

Flykningskonsulent portrettbilde