Årets ildsjeler har vært aktive for å få i gang et tilbud for barna i kommunen, de har stått på og arrangert ulike aktiviteter som fenger alt fra de minste barna til ungdommer. 

Gruppa ble opprettet i 2016, og har hatt alt fra strandrydding, julelotteri, halloween- diskotek, juleverksted, og påskeverksteder. De ulike aktivitetene har vært i både Burfjord og kvænangsbotn, og det har vært godt oppmøte på de ulike arrangementene. På enkelte arrangement har det vært så mange som 85 store og små! 

For kommunen er det ekstremt viktig å skape areaner for barn og unge. Vi setter stor pris på slike ildsjeler som dere, som bruker tid og krefter til gode for fellesskapet. 

Årets Ildsjelpris går til Barnegruppa – Karen Reiersen og Benedikte Steinvik

Vi ønsker å takke årets ildsjeler for deres utrolige innsats og dedikasjon til å skape et bedre lokalsamfunn for oss alle. Vi er stolte av å ha slike positive og engasjerte personer i vår kommune, og ser frem til å se hva de vil oppnå i fremtiden. Gratulerer så mye med prisen, dere fortjener all anerkjennelse og heder for arbeidet deres!