Hvordan går du frem?

For å få registrert positiv hurtigtest må du logge deg på med elektronisk ID, f.eks. Bank ID, buypass osv. Trykk på lenken under og start registrering ved å følge stegene inne i registreringsskjemaet.

https://hjemmetest.remin.no/kvaenangen

Registrering av positive hurtigtester for andre enn deg selv, dersom de ikke har anledning til å registrere den med elektronisk ID selv, skjer som følgende: Du logger deg på systemet som beskrevet over og velger hvem du skal registrere test for. For å registrere test for andre må du ha fødsels- og personnummer for personen.

 

Varsling av nærkontakter

Nærkontakter er de som du har vært mindre enn 2 meter fra, i over 15 minutter. Husk at du selv må varsle dine nærkontakter.

 

Hva skjer når jeg har registrert min positive test?

Dersom du har fått vaksine dose 3, eller har fått 2 vaksine doser og har gjennomgått korona infeksjon siste tre måneder anbefales det ikke lenger ta PCR- test for å bekrefte positiv hurtigtest. Dette fordi du da har gyldig koronasertifikat. Bruk selvregistreringen i lenken over. 

Barn under 16 som har positiv hurtigtest skal ta kontakt med legekontoret for bekreftende PCR-test. Det samme gjelder immunsvekkede personer.

Voksne som har 2 eller færre vaksinedoser kan du få tatt bekreftende PCR-test for å få registrert gjennomgått infeksjon i koronasertifikatet. Dersom du ikke trenger koronasertifikat, trenger du ikke ta PCR-test.