Merk: Kvænangen kommune drifter ikke disse tilbudene, vi vil kun opplyse om at tilbudene eksisterer. 

  • Aktivitetskalender i Kvænangen

    Følg med på aktivitetskalenderen til Kvænangen Næringsfabrikk for å se kommende arrangementer og aktiviteter i Kvænangen.

    Aktivitetskalenderen gir deg muligheten til å legge inn informasjon om ulike arrangementer, som for eksempel kulturelle begivenheter, idrettsarrangementer, foredrag, kurs, frivillige aktiviteter, og andre sosiale sammenkomster. For å legge til et arrangement i aktivitetskalenderen, kan du fylle ut et enkelt skjema på nettsiden med nødvendig informasjon som dato, tidspunkt, sted, beskrivelse og eventuelle billetter eller påmeldingskrav.

    Vi oppfordrer alle innbyggere, organisasjoner og foreninger til å benytte seg av aktivitetskalenderen for å fremme sine arrangementer og aktiviteter. Dette vil bidra til å styrke samholdet i kommunen og gjøre det enklere for alle å holde seg informert om hva som skjer i nærmiljøet.

  • Spensti

    Treningssenteret Spensti ligger ved havna i Burfjord. Her er det tilrettelagt for at du kan føle mestring og fremgang slik at du kan ta vare på din fysiske og mentale helse. Spensti har et bredt spekter av utstyr, inkludert vektstenger, manualer, knebøy-stativ, tredemøller, sykler og mer. Det er et stort rom for styrketrening og et eget rom for løping og roing. Nøkkelkort kan kjøpes på bensinstasjonen YX. 

    Aldergrense: 16 år
    Pris: Kr 300,- per mnd (per 01.01.23)

    Spensti Facebook-gruppe

  • Fotball, volleyball og innebandy for gøy

    Innbyggere i kommunen samles en gang i uken for å spille blant annet fotball og innebandy. De møtes på gymsalen til skolen i Burfjord. Alle er velkomne til å delta, uansett ferdighetsnivå. Det kan være alt fra 8 til 25 deltakere. Det er en fin måte å være sosial og få litt trening på samme tid. Facebook brukes til å sjekke interessen før treningene.

    Fotballgruppe

    Volleyballgruppe

    Innebandy gruppe
     

  • Frivillighetsentralen

    Frivillighetsentralen er et viktig verktøy for kommunen i å fremme frivillig arbeid og å styrke lokalsamfunnet. Sentralen fungerer som en samlingsplass for frivillige organisasjoner og individer, og tilbyr en rekke tjenester og aktiviteter.

  • Kulturskolen

    Kulturskolen er et kommunalt opplærings-, aktivitets- og opplevelsessenter der elevene gjennom egenaktivitet og undervisning kan få møte forskjellige kunstformer og uttrykk. Kulturskolen skal være med på å utvikle skapende evner, gi selvtillit, tilhørighet og respekt for andre. Kulturskolen følger vanligvis skoleåret. Kulturskolen i Kvænangen er en selvstendig institusjon som eies og drives av Kvænangen kommune. I utgangspunktet er Kulturskolen et tilbud for alle innbyggerne i kommunen, men på grunn av stort søkertall prioriteres søkere i grunnskolealder (unntatt tilbud som er rettet mot voksne).