Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Tiltak for fugleinfluensa i Kvænangen

Det er blitt gjort flere funn av døde fugler i Kvænangen de siste dagene. I denne artikkelen finner du informasjon om hva du kan gjøre angående det.

Illustrasjonsfoto: bilde av innsamlingsdunk

Nytt sørpeskred rammer Stajordveien

Stajordveien opplever nok en gang et sørpeskred som går over veien, noe som fører til at den igjen vil være stengt for trafikk. Dette er det andre sørpeskredet som har rammet veien den siste uken.

Foto: Sørpeskred over Stajordveien

Stajordveien er åpnet igjen

Vi er glade for å informere om at FV7962 Stajord nå er åpnet for trafikk. Imidlertid må vi gjøre oppmerksom på at veien har redusert framkommelighet på grunn av flom og oversvømmelser i området.

Foto: Sørpeskred over Stajordveien

Sørpeskred over Stajordveien utenfor Burfjord

Stajordveien ble stengt i dag på grunn av et sørpeskred som gikk over veien. Veien er stengt for å sikre sikkerheten til lokalbefolkningen og reisende.

Foto: Sørpeskred over Stajordveien

Låvan veien er åpnet igjen

God nyhet til alle som har ventet på å kunne bruke Låvan veien igjen! Etter å ha vært stengt på grunn av snøskred, er veien endelig åpnet igjen.

Illustrasjonsfoto: pexels.com

Låvan veien stengt grunnet snøskred

Et snøskred har gjort det nødvendig å stenge Låvan veien inntil videre. Det er fare for nye skred, og sikkerheten til bilister og fotgjengere er viktigst. 

Illustrasjonsfoto: unsplashed.com

Varsel om store mengder snø

Værvarsler fra Meteorologisk institutt indikerer at det vil komme store mengder snø i Troms og Finnmark i løpet av de neste dagene. Dette kan føre til økning i snøskredfaren, vanskelige kjøreforhold og mulighet for kolonnekjøring og/eller stengte veier.

Illustrasjonsfoto: pexels.com

Sammen om trygge veier i Kvænangen

Våre erfarne og dyktige entreprenører jobber hardt for å holde veiene fremkommelige til enhver tid, men selv ikke de kan få med seg alt som skjer til enhver tid.

Illustrasjonsbilde: pexels.com

Røykvarslerdagen 1.desember

Det har i Kvænangen kommune de siste fem årene vært 6 boligbranner. Røykvarsleren redder liv. Test røykvarslerne og bytt batteri ved behov på røykvarslerdagen 1. desember.

Foto: Daniel Tausis (unsplash.com)

Egenberedskapsuka 2022

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte?

Foto: G. Røkeberg/DSB