Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Vedtatt 09.02.2021

Detaljregulering Kvænangen B & U skole - planID: 5429201902

Planen er ikke gyldig før Kvænangen kommune har gjennomført geoteknisk vurdering av område med eventuell borring (vil bli gjennomført i første halvår av 2022)

Planens intensjon er å sikre trygg skoleveg, gjennom å avklare gang- og kjøreadkomst, fortau, parkering, samt busstopp for barne- og ungdomsskolen. Formålet er i tillegg å sikre tilstrekkelige og attraktive uteområder for skole/nærmiljøanlegg og idrettsanlegg både sommer og vinter. 

Formålet med planen er å sikre trygg skoleveg, gjennom å avklare gang- og kjøreadkomst, fortau, parkering, samt busstopp for barne- og ungdomsskolen.

Formålet er i tillegg å sikre tilstrekkelige og attraktive uteområder for skole/nærmiljøanlegg og idrettsanlegg både sommer og vinter.

Aktivitetsområdene skal tilrettelegges for variert lek og aktivitet.

Planområdet er i dag disponert til barne- og ungdomsskole med skolebygg og svømmehall. I tillegg er det opparbeidet idrettsanlegg innenfor planområdet; en grusbane og en kunstgressbane som er i bruk både sommer og vinter både av skolen og det lokale idrettslaget. Skolebussene stopper i dag på en asfaltert flate vest for skolen. 

 

Plandokumenter:

Planbestemmelser

Planbeskrivelse

Plankart

Høringsperioden er avsluttet. Det er derfor ikke lenger mulig å gi uttalelse på denne planen.

Send skjult innspel

Din høringsuttale til planen blir registrert i kommunen sitt sak- og arkivsystem. Meldingen blir ikke publisert.

Skjermbilde