På facebook-sidene til Kulturskolen i Kvænangen og Kvænangen kommune, kan dere nå se og høre et digitalt «Syng Julen Inn» med kulturskolekoret Simalango hvor 9 ulike julesanger som skulle gi passe julestemning til de aller fleste. Vi måtte dessverre avlyse det planlagte «Syng Julen Inn» i kirka siden verden er som den er akkurat nå. Vi har også lørdag før advent hatt korpselever, kulturskolelærerne og gamle korpsmedlemmer samlet for å spille julemusikk på torget i Burfjord og i butikkafeen på Sørstraumen.

Onsdag 09.12 er det 2 x teater-oppsetninger med Barneteater 1.-3.klasse og Mellomgruppa teater 4.-7.klasse på Flerbrukshuset. Der er det innbudte foreldre og søsken som kan komme og se. Vi holder oss innenfor alle covid19-regler og valgte å dele visningene opp slik at alle har mulighet til å fått sett sine i aksjon.

Fredag 11.12 er det konsert/utstilling/smak med musikktilbudene barnekor, gitar, kornett og trompet, med utstilling fra Billedverkstedet og med smaksprøver fra Kulmat i skolelokalene.

Vi i kulturskolen i Kvænangen vil ønske alle en fortsatt god advent og en riktig god jul.