Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
kulturskolekonsert

Søk om plass i Kulturskolen for skoleåret 2019/2020

Du kan søke elektronisk HER . Du kan også søke via papirskjema HER som du skriver ut, fyller opplysninger på og leverer inn til Servicekontoret. Har du spørsmål så kan du kontakte rektor Rita Boberg Pedersen på e-post: rita.b.pedersen@kvanangen.kommune .no  eller på telefon: 40405628. Kulturskolen i Kvænangen har et bredt og allsidig tilbud som bør treffe de aller fleste. Alle må søke på nytt om skoleplass hvert skoleår. Vi ønsker alle nåværende elever velkommen tilbake til høsten, og alle nye elever ser vi fram til å bli kjent med. Spesielt ønsker vi at ungdom blir med på kulturskoleaktivitetene, f.eks at du som er ungdomsskoleelev blir med på ungdomsteater, ungdomskor og også de ulike musikkaktivitetene. Søknadsfrist er 15. august. 

Pizzabesøk alta nov 16_300x169

Pizza til borteboende ungdom i Alta som er fra Kvænangen

Tirsdag 18.oktober var ungdomsleder Marit og miljøarbeider Turid i Alta for å spandere pizza til de borteboende elevene på videregående skole som er fra Kvænangen. Det var åtte stk. til bords og fem pizzaer ble spist. Det var mye som bel spurt om og det meste ble det gitt svar på, - som for eksempel at ungdommene trives og har det bra, de har nok å gjøre, noen er hjemme hver helg og andre bare av og til. Pengene holder...nesten.... Noen av de unge kan tenke seg å komme tilbake til Kvænangen og i så fall er familie, venner og folk på deres egen alder som de kan være med viktige faktorer. Se bilde inni artikkelen.

Bufffklubben-bokstaver

BUFFF-klubben høst 2016

Tirsdager kl. 18.00-21.00 fra 4.kl og opp. Onsdager kl. 18.00-21.00  fra 7.kl.-10.kl.Torsdager 18.00-20.00 fra 4.kl og opp. I oddetalsluker (uke 37, 39 osv) er det også: Tirsdager - Minibufff 1-3 klasse fra kl. 17-18. Fredager fra kl. 20.00-23.00 fra 8.klasse og opp. Dersom det ikke kommer noen på fredager blir det ikke å fortsette med fredagsåpent i oktober og videre.

Pizzabesøk-i-Reisa-høst-2016-vgs-forside

Skoleungdom på videregående fikk pizza

Tirsdag 20. september var ungdomsarbeiderne Marit og Turid i Nordreisa og der inviterte de alle kvænangsungdommer som går på videregående med på pizza på Bios. 5 pizza ble borte vekk som dugg for sola - 15 mette og fornøyde ungdommer - og to fornøyde ungdomsarbeidere er resultatet av høstens spørre-og-grave-og-spandre.pizza-besøk på Bios. Ungdommene setter pris på at de ikke blir glemt av hjemkommunen sin.  Det ble gjort en ganske så uhøytidelig spørreundersøkelse og resultatet av den kan du se inni artikkelen.