Småjobbsentralen-Elevbedrift-2016-Mina.jpg

Småjobbsentralen består av fra venstre: Amanda Jørgensen, Aina Helena Olsen, Mina Henriksen, Iben Wassnes og Nathalie Mari Isaksen.

Ideen til bedriften startet i høst og de vil holde på fram til sommerferien. Jentene har allerede hatt småjobber i barnehagen, og de vil nå gjerne tilby mer til flere mennesker rundt om i vår kommune. Av det som står for tur er planer om å arrangere små sammenkomster for kommunens barn med utelek og ulike aktiviteter. De tenker også på å få komme inn på Gargo sykestue og sykehjem for å være sammen med de eldre og syke i ulike sammenhenger og hjelpe dem med for eksempel å lese avisa, være med på ulike spill, hjelpe med enkelt handarbeid, synge litt og kanskje være med på å lage litt godt til beboerne innimellom til glede for alle.

Ellers så kan de tilby sin arbeidskraft til snømåking, husvask og barnevakt, pluss at andre tilbud vil komme til etterhvert. De har en fin filosofi om at overskuddet i bedriften skal gå til veldedighet, og det er en veldig flott tankegang.

Her er link til Småjobbsentralen EB sin Facebookside: https://www.facebook.com/Småjobbsentralen-EB-209324009413753/timeline hvor det etterhvert vil komme en del informasjon. Lik gjerne deres facebookside og kom gjerne med spørsmål til dem/evt. ring telefonnummer 91129265.

Småjobbsentralen-EB-2016-logo-inni.jpg