Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

 

Pleie- og omsorgsavdelingen omfatter Gargo sykehjem, TTPU, Hjemmetjenesten og Psykiatri. Administrasjonen er lokalisert på Gargo Sykehjem i 1. etg. Du finner mer om hver enkelt avdeling i menyen til venstre.

helsenorge

helsenorge.no for bedre oversikt

Bruk https://helsenorge.no/  for at du selv kan holde oversikten over tjenester som hjelper deg å følge opp egen helse når du logger deg inn. Du kan finne din kjernejournal og lære mer om hvordan den brukes, du kan bli med i Helfos innbyggerpanel, du kan søke om å få dekket pasientreiser, Giftinformasjon, du kan søke om Frikort for helsetjenseter, du kan søke om Europeisk helsetrygdekort, du kan bytte fastlege, få ledsagerbevis osv.osv. Om du går inn på Min Helse så kan du se dine henvisninger, dine resepter, ditt personlige helsearkiv, din pasientjournal osv.osv.

Forside-sangstund-Gargo

Diakoniutvalget hadde sangstund på Gargo sykestue og sykehjem

Diakoniutvalget arrangerte en Sangstund på Gargo sykestue og sykehjem 2.etg. på torsdag 2. juni 2016. Kirkekoret deltok, og inni artikkelen kan du se et bilde av dem når de synger. Det var også allsang til Mischa og Saxe og enkel bevertning.
 

Kalda klipper_300x169

Endelig klart for handikapbilen til "Ut på tur med hjul"

Lørdag 14. mai i nydelig solskinn ble det foretatt offisiell åpning av bruken til den nyinnkjøpte handikapbilen til "Ut på tur med hjul". Dette skjedde på Flerbrukshuset hvor det først var kafè fra kl. 11.30 med deilige kaker og kaffe m.m., loddsalg og prøveturer med de nye el-syklene til handikappede og andre. Og så kom selveste rosinen i pølsa: Den nyinnkjøpte handikapbilen til "Ut på tur med hjul". Det ble festivitas, tale og snorklipping som seg hør og bør. Etterpå ble det prøvekjøring og enda mere kaker og kaffe, pluss allsang, korsang og solosang inne på huset, hvor også loddene ble trukket. En flott dag for et aldeles flott tiltak! All ære til gjengen i og bak innsamlingsgruppa "Ut på tur med hjul" med Eldbjørg Jonassen i spissen, - og hun er ikke tenkt å gi seg med første verst, nå står innsamlig til garasje på agendaen. Inni artikkelen kan du se noen bilder fra denne begivenheten.

Sykkelhjul-forside

Ut på tur med Sykkelhjul

Da er to av tre sykler ankommet! En av syklene er tilpasset rullestolbrukere, så nå kan alle våre pasienter og brukere bli med på sykkeltur  Alle hjerter gleder seg. Inni artikkelen ser dere jomfruturen med Bjørnar Jonassen som sjåfør, og Eldbjørg Jonassen med ett av barnebarna som passasjerer. Snart kommer Nybilen også. Fantastisk godt jobbet av initiativtakerne til dette prosjektet "Ut på tur med hjul".