Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kommunevåpen-Kvænangen-Blåk

Kan du bidra med noe?

Flyktningetjenesten i Kvænangen har følgende å spørre Kvænangens innbyggere om: Er det noen som har en varm og god, helst tilnærmet vanntett høstjakke til dame, i str. XL/XXL å selge (eller gi bort)? Det behøves også en sykkel til mann og sykkel til dame, og også en trehjulssykkel eller sykkel med støttehjul til 2-3 år gammel jente. Familien vi har fått hit til Kvænangen hadde også blitt veldig glad og takknemlig dersom noen har tur til Alta eller Storslett, og da ville ta med seg enten mor eller far i familien på tur til et større sted, slik at de kan få tak i ting de behøver og som de ikke får tak i her i Kvænangen. Kanskje ett av barna også kunne ha fått vært med sammen med enten mor eller far på turen? Du kan avtale dette enten med introduksjonskoordinator Cornelia Olbrich på tlf.: 92025898/e-post: cornelia.olbrich@kvanangen.kommune.no , eller du kan også ta direkte kontakt med familien ved å banke på dersom du kan ta noen av dem med på tur eller om du har noen ting til dem.

Kommunevåpen-Kvænangen-Blåk

Kan du bidra med noe?

Flyktningetjenesten i Kvænangen har behov for følgende: (Vi vil selvfølgelig betale for tingene, men tar også imot dersom noen ønsker å gi noe) Klær til jente str. 1-8 år (høst- vinterklær til utebruk, regntøy.) Støvler til jente 2-8 år. Leker til jenter f.eks dukker, dukkeklær, tegnesaker osv. Sykkel til jente 6-8 år + sykkelhjelm. Sykkel til voksen. TV (flatskjerm).  Radio. Kontakt Cornelia Olbrich på telefon: 977 74 551 eller pr. e-post: cornelia.olbrich@kvanangen.kommune.no

bilde-til-handlingsplan-idrett-og-fysisk-aktivitet

Høring kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet

Kvænangen kommune ønsker tilbakemelding fra alle som jobber med folkehelse, barn og unge, idrettslag og foreninger og resten av kommunens innbyggere innen 15. mai 2016. Denne høringen ble også sendt ut høsten 2015, men svært få høringssvar kom inn, vi ønsker derfor å sende den ut på nytt. Tilbakemeldingene kan sendes på e-post eller i brev. Beskriv gjerne tiltaket og helst bør det foreligge en grov kostnadsanalyse samt hvem som skal være ansvarlig for tiltaket. Husk å merke e-post og brev med «Handlingsplan idrettsanlegg».  Selve planen ligger her i PDF-format.

Med hilsen Kristin Anita Hansen, etatsleder oppvekst og kultur, direkte innvalg: 7777 8831 E-post: post@kvanangen.kommune.no 

barn-og-lego

Endring i foreldrebetaling i barnehager

Fra 1.1.2017 er den vanlige foreldrebetalinga satt til kr. 2730,- pr/mnd. Ingen hjem til barn i barnehage skal betale mer i foreldrebetaling enn 6 prosent av den samla inntekta fra lønn og renteinntekter mv. i husholdningen. Inntekta kommer til vanlig fram i selvangivelsen som er klar i disse dager. I tillegg kan husholdninger med lav inntekt for fradrag for 4-5 åringer. Fra 1. august 2016 vil dette også gjelde 3-åringer. Her er link til søknadsskjema: Redusert foreldrebetaling/gratis kjernetid i barnehage søknad (KF-574)