Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Forside-web-boka

Krigsminner fra Kvænangen - bok av Jan Isaksen

Du får kjøpt boka på kommunehuset, på kommunekassa i 1. etg. Den koster kr. 300,-. (Kommunen sender dessverre ikke boka i posten, anbefaler folk utenfra å kontakte noen dere kjenner for å få de til å kjøpe den og sende den til dere, og så gjøre opp privat.) Torsdag 22.12 var det lansering med forfatteren tilstede hvor han holdt et innlegg og fortalte om bokprosessen. Det var rundt 70 stykker tilstede og de aller fleste var enige om at dette var en bok som man bør sikre seg, her er det både alvor og skjemt fra krig, okkupasjon, evakuering, hjemkomst og gjenreisning, og mange sterke historier fra et folk som kom hjem til en totalt nedbrent kommune, men som likevel ville bygge alt opp igjen og bli. Slikt står det respekt av og disse historiene er viktige å få formidlet til den yngre generasjon og kommende slekter.

Husbanken-logo

Bostøtte

Hva er bostøtte? Bostøtte er en behovsprøvd statlig støtteordning for de som har lav inntekt og høye boutgifter. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Husbanken fatter vedtak, men det er kommunen som behandler søknaden og har all kontakt med deg som søker. Hvor er bostøttekontoret i kommunen? Økonomiavdelingen v/Arne Røberg, postadresse: Rådhuset, Gàrgu 8, 9161 Burfjord. Tlf.: 77 77 88 23. Les mer inni artikkelen om du kan få bostøtte, hvordan du søker, hvordan du melder fra om endringer, klage på vedtak, annen informasjon pg regelverk.

Kommunevåpen-Kvænangen-Blåk

Til våre lånekunder i Kvænangen kommune

Fra 01.01.2017 vil Lindorff AS, avdeling låneadministrasjon i Trondheim, overta administrasjonen av utlånene på vegne av Kvænangen kommune. Les mer inni artikkelen om hva dette betyr av endringer for deg som lånetaker.