Status per 20.03.2020
Antall smitta: 0
Antall negative: 21
Det er noen få til som er testet og vi venter på svar.

 

Samleside med informasjon om gjeldende tiltak

Vi har laget en samleside med informasjon slik at det skal være lettere å følge med på tiltak som er gjeldende for Kvænangen. 
https://www.kvanangen.kommune.no/gjeldende-tiltak-i-kvaenangen-kommune.526835.no.html
Når siden ble laget falt tiltaket om karantene for alle som har vært på reise sør for Nordland, ut. Det beklager vi. Det ble rettet så snart vi ble oppmerksomme på det. Dersom Kvænangen kommune endrer på sine råd eller tiltak vil dette komme klart fram både her på hjemmesida og via facebook. Dersom det er spørsmål om tiltakene eller man savner informasjon ta gjerne kontakt med ordfører, administrasjonssjef eller smittevernlege. Dette er en dugnad hvor alle må bidra konstruktivt for å skape trygghet, verne om de i risikogruppene og stå sammen. Til alle som deler informasjon, bruk god tid på å forsikre deg om at det du deler er korrekt.

Snøscooter og topptur

Flere av kommunene rundt oss har lagt opp til begrensninger for scooterkjøring eller toppturer. Kvænangen kommunes kriseledelse vurderer så langt at det er positivt at folk kommer seg ut i friluft. Samtidig ønsker vi instendig om at du som skal på skitur, scootertur eller liknende gjør en risikovurdering før du legger ut på tur. Velg trygge og gode alternativ. Husk at hjelpen kan være enda lengre unna enn til vanlig.