Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
16. mars kl. 13:00

Samleside om Koronaviruset

Les mer clear

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer og andre artikler vises fortløpende under. Du vil også finne en del tjenester beskrevet som ytes av fylkeskommunen og staten.

Friluftsråd

Tilskudd til strandrydding 2016 - Aksjon mot marin forsøpling - Søk NÅ

Friluftsrådene i Nord-Troms og Finnmark har fått kr 250.000 i tilskudd fra Miljødirektoratet til strandrydding. Søk her dersom dere trenger penger til deres innsats.Kommuner, organisasjoner, skoler og andre som ønsker å være med i arbeidet med å rydde i fjæra og langs kysten kan søke tilskudd til arbeidet. Friluftsrådene ønsker å etablere snarlig kontakt med de som ønsker å bidra i arbeidet. Månedene framover vil være viktige for å oppnå gode resultater. Det er vårt ønsker at mange vil ta del i dette viktige arbeidet. Ta kontakt med daglig leder Hugo Tingvoll, 975 20 450 dersom mer informasjon ønskes. Bruk skjemaet HER dersom dere vil bidra og ønsker å søke tilskudd.

Avfallsservice-logo

Informasjon fra Avfallsservice AS

Husholdningskunder. Enmannsbetjente biler: I forbindelse med innføring av enmannsbetjente renovasjonsbiler (sidelaster) blir det noen endringer i kjøremønster og tømmedag. Avfallsdunken må settes ut senest kl. 07.00 på tømmedagen. Husk at håndtaket skal stå vendt bort fra veien. Dunken plasseres 0,5 meter fra vegkanten langs kommunal veg og 1,5 meter fra vegkanten langs fylkes- og riksveg. Fra og med uke 10 (2.3.-15) vil det bli iverksatt endringer på rutene, les mer om dette inni artikkelen.

søppelbil

Avfallsservice

Kvænangen er med i en interkommunal ordning om avfalls- og søppelhandtering gjennom Avfallsservice. Trykk på linken og deres hjemmeside vil åpne seg.