Julekule-blå-i-sne

Kulturskolen har semesterforestilling/konsert/utstilling på Flerbrukshuset høst 2019

Torsdag 12. desember kl. 18.00 på Kvænangen Flerbrukshus arrangerer Kulturskolen semesterforestilling/konsert/utstilling for alle. Her vil de fleste grupper og elever i Kulturskolen vise frem noe av det de har arbeidet med i høstsemesteret. Gratis inngang, men vi har ei bøtte ved døra som folk kan kaste noen mynter oppi om de vil. Velkommen!

kulturskolekonsert

Søk om plass i Kulturskolen for skoleåret 2019/2020

Du kan søke elektronisk HER . Du kan også søke via papirskjema HER som du skriver ut, fyller opplysninger på og leverer inn til Servicekontoret. Har du spørsmål så kan du kontakte rektor Rita Boberg Pedersen på e-post: rita.b.pedersen@kvanangen.kommune .no  eller på telefon: 40405628. Kulturskolen i Kvænangen har et bredt og allsidig tilbud som bør treffe de aller fleste. Alle må søke på nytt om skoleplass hvert skoleår. Vi ønsker alle nåværende elever velkommen tilbake til høsten, og alle nye elever ser vi fram til å bli kjent med. Spesielt ønsker vi at ungdom blir med på kulturskoleaktivitetene, f.eks at du som er ungdomsskoleelev blir med på ungdomsteater, ungdomskor og også de ulike musikkaktivitetene. Søknadsfrist er 15. august.