Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Utestudio-frisklivssentralen-forside

Frisklivs-treningsstudio ute i naturen

Vi oppfordrer til flittig bruk av utestudioet vårt i Trollskogen i lysløypa i Burfjord. Her finner du utstyr du kan benytte i styrke- og utholdenhetstrening. Vi har satt opp en tavle med forslag til ulike øvelser som egner seg i Frisklivs-treningsstudio. Bruk også fantasien og finn på egne øvelser og aktiviteter. (Se bilder av utestudioet inne i artikkelen) God trening! Mvh folkehelsegjengen

Terapitrapp-forside

Nysnekret terapitrapp til fysioterapiavdelingen

Fysioterapiavdelingen har fått snekret en kjempeflott terapitrapp av teknisk uteseksjon, - nærmere bestemt av Roger Blomstereng. (Se inni artikkelen for større bilde.) Vi vil veldig gjerne takke dem/han for supert utført oppdrag, - kunne ikke vært bedre! Hilsen de tre fornøyde terapeuter.

Dine-30-logo

Rører du på deg?

Rører du på deg? Hver bevegelse teller, - det er 30 minutter om dagen som gjelder. Les mer inni artikkelen om fysisk aktivitet for voksne og eldre, barn og unge med tips og råd for hvordan du kan komme igang.

frisklivsresept

Frisklivsresept i Kvænangen

Frisklivsresepten er en del av det forebyggende og helsefremmende arbeidet i kommunen. Tilbudet er til friske voksne som står i fare for å bli syke, og syke voksne som er i ferd med å bli friske. Frisklivsresepten gir deg tre måneders oppfølging på frisklivssentralen; her kan man få hjelp til å endre vaner innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthold og røyking.