Kalda klipper_300x169

Endelig klart for handikapbilen til "Ut på tur med hjul"

Lørdag 14. mai i nydelig solskinn ble det foretatt offisiell åpning av bruken til den nyinnkjøpte handikapbilen til "Ut på tur med hjul". Dette skjedde på Flerbrukshuset hvor det først var kafè fra kl. 11.30 med deilige kaker og kaffe m.m., loddsalg og prøveturer med de nye el-syklene til handikappede og andre. Og så kom selveste rosinen i pølsa: Den nyinnkjøpte handikapbilen til "Ut på tur med hjul". Det ble festivitas, tale og snorklipping som seg hør og bør. Etterpå ble det prøvekjøring og enda mere kaker og kaffe, pluss allsang, korsang og solosang inne på huset, hvor også loddene ble trukket. En flott dag for et aldeles flott tiltak! All ære til gjengen i og bak innsamlingsgruppa "Ut på tur med hjul" med Eldbjørg Jonassen i spissen, - og hun er ikke tenkt å gi seg med første verst, nå står innsamlig til garasje på agendaen. Inni artikkelen kan du se noen bilder fra denne begivenheten.

Dokumentasjon-om-Helse-3-samling-forside

Tredje samling for Dokumentasjon av Helsehjelp

Torsdag 28.april i Olderdalen ble 3 samling for dokumentasjon helsehjelp gjennomført med deltakere fra 7 kommuner, og 41 deltakere! Hver kommune har en arbeidsgruppe med deltakere fra ulike enheter og nivåer. Kåfjord viste seg fra sin beste side og vi fikk tatt et flott gruppebilde av alle deltakerne i sola. (Inni artikkelen finner dere gruppebildet av alle deltakerne og foreleserne.) Dokumentasjon av Helsehjelp er et prosjekt utført av utviklingssenter for sykehjem Troms. Prosjektet tar sikte på å bedre kompetansen tilknyttet dokumentasjon av helsehjelp i elektroniske pasientjournaler. I Nord-Troms gjennomføres prosjektet i samarbeid med Nord-Troms Studiesenter.

Sykkelhjul-forside

Ut på tur med Sykkelhjul

Da er to av tre sykler ankommet! En av syklene er tilpasset rullestolbrukere, så nå kan alle våre pasienter og brukere bli med på sykkeltur  Alle hjerter gleder seg. Inni artikkelen ser dere jomfruturen med Bjørnar Jonassen som sjåfør, og Eldbjørg Jonassen med ett av barnebarna som passasjerer. Snart kommer Nybilen også. Fantastisk godt jobbet av initiativtakerne til dette prosjektet "Ut på tur med hjul".