målskive

Stem på din favoritt i kommunens visjon-konkurranse

Formannskapet har valgt ut fem forslag, som de ønsker å gå videre med.  Formannskapet inviterer innbyggere og andre interesserte til gi tilbakemelding ved å stemme på sin favoritt blant forslagene, og eventuelt komme med  kommentarer og forslag på endring eller forbedring.  Frist for tilbakemelding er 31.03.2021.

Visjonkonkurranse

Visjon konkurranse

Lag et slagord/en visjon til Kvænangen kommune

Kvænangen kommune lager en samfunnsplan, og det skal lages en ny visjon for kommunen. Kommunens innbyggere inviteres med dette til å sende inn et forslag til visjon for Kvænangen kommune.