Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

 

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer og andre artikler vises fortløpende under. Du vil også finne en del tjenester beskrevet som ytes av fylkeskommunen og staten.

Utestudio-frisklivssentralen-forside

Frisklivs-treningsstudio ute i naturen

Vi oppfordrer til flittig bruk av utestudioet vårt i Trollskogen i lysløypa i Burfjord. Her finner du utstyr du kan benytte i styrke- og utholdenhetstrening. Vi har satt opp en tavle med forslag til ulike øvelser som egner seg i Frisklivs-treningsstudio. Bruk også fantasien og finn på egne øvelser og aktiviteter. (Se bilder av utestudioet inne i artikkelen) God trening! Mvh folkehelsegjengen

Bilde-av-kart-forside

Nye turkart for Nord-Troms fra Friluftsrådet

Kartene er 100% vannbestandig, og er slitesterke og lette. Turkartene har målestokk 1:50.000. Kartene kommer i salg sommeren 2016. Slik ser kartet for Kvænangen ut, - trykk HER. Kartene kan bestilles HER. Det finnes kart over Kvænangen, over Kåfjord, over Reisa nasjonalpark og Nordreisa sør, og over Skjervøy, Ytre Kvænangen og Nordreisa nord. Prisen er 150,- pr. kart, og dersom du bestiller alle 4 koster det kun kr. 450,-. Kartene selges på Ut i Nord sin nettside og på utsalgssteder. Plakat om de nye turkartene i PDF-format kan du se HER. Her er link til nettstedet til Nord-Troms Friluftsråd Ut i NORD:  www.utinord.no

UtiNord-brosjyre-forsidebilde

Ut i NORD 2016 - informasjonsbrosjyre

Nord-Troms Friluftsråd har nå kommet med en brosjyre om  Ut i NORD turer, friluftsskole, Ungdomscamp, registrering av turer, kart, premiekrus, turkart, kodene i turkassene, ordførertur m.m. og brosjyren kan du laste ned HER. God tur!

Dine-30-logo

Rører du på deg?

Rører du på deg? Hver bevegelse teller, - det er 30 minutter om dagen som gjelder. Les mer inni artikkelen om fysisk aktivitet for voksne og eldre, barn og unge med tips og råd for hvordan du kan komme igang.