Småbåthavn

Kartlegging av behov for fiskeri- og småbåthavn i Burfjord

Kvænangen kommune utfører en forstudie om etablering av fiskeri- og småbåthavn i Burfjord. Nøyaktig plassering av havnen er ikke avklart, og det er foreløpig 3 ulike alternativ som vurderes. Sweco er innleid som eksten konsulent i denne prosessen.

Varsling_24_logo

Informasjon om varslingssystemet -Varsling 24

Kvænangen kommune bruker varslingssystemet "Varsling24" for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS.
Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Vegvesen logo

Oppsett av gjerder langs offentlig vei

Statens vegvesen opplever stadig oftere at gjerder settes opp for nært riks- og fylkesvegene, uten at det er gitt tillatelse til dette. De har derfor laget et infoskriv som kan leses her.