Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
16. mars kl. 13:00

Samleside om Koronaviruset

Les mer clear

 

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer og andre artikler vises fortløpende under. Du vil også finne en del tjenester beskrevet som ytes av fylkeskommunen og staten.

Frigjøringsdagen 08

Historien om de fra Kvænangen som falt under 2. verdenskrig

Den 8. mai 2020 markerer vi at det er 75 år siden frigjøringsdagen den 8. mai 1945.  I anledning denne viktige dagen har vi inngått et samarbeid med de andre Nord-Troms kommunene, Nord-Troms museum og Framtid i Nord for å løfte frem historien om de fra Nord-Troms som mistet livet under 2. verdenskrig. Disse vil komme på trykk og i digitale utgaver av Framtid i Nord i de kommende ukene.

I presentasjonen under får du en oversikt over de 6 fra Kvænangen kommune som mistet livet i krigsårene. Vi oppfordrer alle til å tenne et lys til minne om disse den 08. mai.

Utlysning museumsdirektør for Nord-Troms museum

Nord-Troms Museum (NTM) AS ble etablert i 1979. Museet eies av kommunene Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Nordreisa, Skjervøy og Kvænangen og har en avdeling i hver av de seks medlemskommunene. Hovedutstillingen og hovedadministrasjon er lokalisert i Halti-bygget på Storslett i Nordreisa kommune.