Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Sykkelhjul-forside

Ut på tur med Sykkelhjul

Da er to av tre sykler ankommet! En av syklene er tilpasset rullestolbrukere, så nå kan alle våre pasienter og brukere bli med på sykkeltur  Alle hjerter gleder seg. Inni artikkelen ser dere jomfruturen med Bjørnar Jonassen som sjåfør, og Eldbjørg Jonassen med ett av barnebarna som passasjerer. Snart kommer Nybilen også. Fantastisk godt jobbet av initiativtakerne til dette prosjektet "Ut på tur med hjul".

Ut-på-tur-med-hjul-forside

"Ut på tur på hjul" - Gargo Sykestue og Sykehjem får fart på sakene og får hjulene til å rulle

De ansatte på Gargo sykestue og sykehjem har tatt skjeen i egne hender og har tatt initiativ til å samle inn penger for å kunne skaffe en handikapbil, elektrisk rullestol og tilhenger for å frakte andre ting som man trenger på en tur ut. De dannet en arbeidsgruppe bestående av Styreleder Eldbjørg Jonassen, Nestleder Ingvild Rapp Hansen, Styremedlemmer Hege Mari Karlsen og Lene Hansen, Kasserer Oddvar Kiærbech og Ergoterapifaglig rådgiver er Louise Nygaard. De har opprettet en konto som skal benyttes dersom du som innbygger, privatperson, lag, forening eller bedrift ønsker å bli med på denne kronerullingen, - kontonummeret er 4740 14 98822. Så nå har du muligheten til å gi til noe som virkelig behøves. Les mer om dette inni artikkelen.

Gargo-sykestue

Sykestueaksjonen i Nord-Troms

Nord-Troms 4 kommunene møttes på Skjervøy mandag 30.mars for å samsnakkes om sykestuedrift. Kommunene ønsker å beholde dagens ordning med fiansniering av sykestuene fra UNN, Helse Nord og Storting også etter 2015. Vi ser at sammen har vi mer slagkraft enn om vi står alene. (Les mer inni artikkelen.)

Gammel-ung-hånd

Kjenner du noen som glemmer? Informasjon fra Demensteamet i Kvænangen kommune

Hvem kan ta kontakt med oss? - Enkeltpersoner, pårørende og venner kan ta uforpliktende kontakt. Også helsepersonell i kommunen og fastleger kan kontakte oss. Demensteamet kan tilby: Samtale med pasient og pårørende i en kartlegging og utredningssamtale, kartlegging av behov for hjelp, hjelpemidler som støtter hukommelse og bidrar til økt sikkerhet, oppfølging av pasient og pårørende, initiativ til å starte individuell plan, veiledning til pårørende og helsepersonell.