Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
16. mars kl. 13:00

Samleside om Koronaviruset

Les mer clear
Sangstund-4--februar-forside

Sangstund ved Kvænangen barne- og ungdomsskole

Torsdag 4. februar var det felles sangstund ved Kvænangen barne- og ungdomsskole. Sangene denne gangen var valgt av småtrinnet, og var blant annet kaptein Sorte Bill og Do Re Mi. Det var også ei lita markering av at det er Sàmi àlbmotbeaivvi/Samefolkets dag på lørdag, med en kort introduksjon av rektor og synging av Sàmi soga làvlla, - ei strofe på samisk og ei på norsk. Vi ønsker alle til lykke med feiringa av dagen og sier Lihkku beivviin til alle!

OD-med-lik-rett-forside

OD-dag på kommunehuset for noen elever fra Kvænangen barne- og ungdomsskole

Fire elever fra Kvænangen barne- og ungdomsskole hadde sin Operasjon Dagsverksdag på kommunehuset i Kvænangen torsdag 29.oktober. To av elevene, Malin og Eirik, hadde sin dag sammen med ordfører Eirik, mens to andre Mina og Amanda, hadde sin dag på kommunekassa. Hver sine felt og ulike oppgaver, men alle jobbet for samme sak, - "Med lik rett" som er fanesaken til Amnesty International i år. Der går midlene til ungdom i Argentina, Chile og Peru som skal får lære om hvilke rettigheter de har knyttet til egen kropp og seksualitet slik at de blant annet skal kunne gjøre gode valg.

Kom-mai-du-skjønne-milde-forside

Felles sangstund ved Kvænangen barne- og ungdomsskole

Kvænangen barne- og ungdomsskole har laget en ny tradisjon med en felles sangstund en gang i måneden, - denne gangen var det nasjonalsanger som var mest i fokus. Alle klassene deltar, og trinnene velger sanger etter tur. Micha er vår faste pianist, og han har lært seg å spille alle de norske sangene. Sangstunda ble avsluttet med "Ja, vi elsker", så nå er alle kalre til 17.mai.

Dytt-2015-Forside

Kvænangen barne- og ungdomsskole stiller sterkt i vårens Dytt-aksjon

Kvænangen barne- og ungdomsskole stiller sterkt i vårens Dytt-aksjon, hele tre lag med tilsammen 21 personer er påmeldt. De er utstyrt med hver sin skritteller og skal gå fra Lisboa til Istanbul. De startet 29.april og skal være framme innen 17. juni, - og de må gå i gjennomsnitt 10.000 skritt om dagen. Mandag 4.mai var det fellestur fra Alteidet til Fiskeplassen i Låvan. (Se bilder inni artikkelen.)