Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
16. mars kl. 13:00

Samleside om Koronaviruset

Les mer clear

 

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer og andre artikler vises fortløpende under. Du vil også finne en del tjenester beskrevet som ytes av fylkeskommunen og staten.

Dine-30-logo

Rører du på deg?

Rører du på deg? Hver bevegelse teller, - det er 30 minutter om dagen som gjelder. Les mer inni artikkelen om fysisk aktivitet for voksne og eldre, barn og unge med tips og råd for hvordan du kan komme igang.

yoga-bilde-mindre-til-forsiden

Yoga i Kvænangen

Onsdag 6.1.2016 starter det opp på Flerbrukshuset i Burfjord kl. 07.15 til 08.15 på morgenen og i Kvænangshagen Verdde på Sørstraumen kl. 16.00 til 17.30. På Sørstraumen vil det bli gruppe mandager og onsdager. Onsdager på Flerbrukshuset i Burfjord og torsdager på Samfunnshuset på Alteidet. Ta med eget teppe til avspenningssekvensen. Det er ennå plass i Burfjord og på Sørstraumen. På Alteidet er det for tiden fulltegnet, men du kan fortsatt melde deg på venteliste til louise.nygaard@kvanangen.kommune.no eller mobiltlf.: 40405623. Husk fullt navn, tlf.nr. e-postadresse og avvent bekreftelse. Se oversikt og info ved å lese inni artikkelen.

Røyking-forbudt

Hjelp hverandre på facebook og på frisklivssentralen

Slutte å røyke?

Har du sluttet å røyke eller vurderer å gjøre det? Da trenger vi din hjelp. Helsedirektoratet har laget siden «Slutta – din røykeslutt» på Facebook for at folk skal kunne dele sine erfaringer med røykeslutt.

frisklivsresept

Frisklivsresept i Kvænangen

Frisklivsresepten er en del av det forebyggende og helsefremmende arbeidet i kommunen. Tilbudet er til friske voksne som står i fare for å bli syke, og syke voksne som er i ferd med å bli friske. Frisklivsresepten gir deg tre måneders oppfølging på frisklivssentralen; her kan man få hjelp til å endre vaner innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthold og røyking.