Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
10. januar kl. 11:21

Siden er under oppbygging

Arbeid med å gjøre ferdig siden vil ta noen dager slik at alt innholdet er ennå ikke ajour.

Les mer clear

 

Du vil finne igjen hele kommunens tjenestetilbud under de ulike temaene i menyen. Alle tjenestene kommunen utfører er beskrevet i såkalte tjenestebeskrivelser. Disse beskrivelsene listes ut øverst. Nyheter, kunngjøringer og andre artikler vises fortløpende under. Du vil også finne en del tjenester beskrevet som ytes av fylkeskommunen og staten.

Mastergradstipend for Nord-Troms

Skal du skrive masteroppgave fra og om Nord-Troms? Da har du muligheten å søke på stipend på inntil 40 000! Stipendordningen har som mål å stimulere til ny kunnskap med relevans for regionen som omfatter kommunene Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen. Ordningen er etablert i et samarbeid mellom flere utviklingsaktører i regionen.

Kommunevåpen-Kvænangen-Blåk

Informasjon vedrørende tildelte veiadresser i Kvænangen kommune

Det er tidligere sendt ut brev til grunneiere/eiere av bolig om tildelt adressenummer. Dette er i bruk f.o.m. torsdag 10.11.2016. Noen veiparseller har ennå ikke fått godkjente og vedtatte veiadresser. Eiere vil her bli tilskrevet når dette foreligger. Den tildelte adressen er nå boligens/byggets offisielle adresse. Denne blir sammen med postnummer og postområdenavn også postadressen dersom ikke postboksadresse er avtalt med Posten. Folkeregisteret og Posten bli informert om de nye adressene. Les mer inni artikkelen om hva du bør være oppmerksom på.

Nord Troms Brannvesen logo

Unngå brannfeller

Pressemelding

Be om tilsynsrapport for leirskoler. Flaks og tilfeldigheter gjorde at ingen omkom da Høgeset leirskole i Valdres ble totalskadet i brann i fjor. Skoler som skal sende elever på leirskole, bør sjekke med lokalt brannvesen om aktuelle leirskolebygg tilfredsstiller lovpålagte krav til brannsikkerhet.

Kommunevåpen-Kvænangen-Blåk

De nye politikerne i Kvænangen

I kommunestyremøtet 21.10 2015 ble Eirik Losnegaard Mevik (AP) er valgt til ordfører for Kvænangen kommune. Som varaordfører ble Ronald Jenssen (H) valgt. Inni artikkelen kan du se hvem andre som er blitt valgt til å lede kommunen politisk de neste fire årene, og hvem som er valgt til representanter i diverse råd, utvalg, nemder, styrer og lignende.