Invitasjon til landbrukskveld 1. april

Har du tilknytting til en landbrukseiendom i kommunen? Eller bare et sterkt engasjement for landbruket? Uansett; vi håper vi du tar turen til denne landbrukskvelden!
Når: mandag 1.april 2019 kl 19.00 invitere prosjektet «Mulighetsstudie for landbruket i Kvænangen» til åpent møte om landbruk.
Hvor: Næringshagen i Sørstraumen (gamle sørstraumen skole)

Spørreundersøkelse -Mulighetsstudie Landbruk -Forlenget svarfrist

Eier du en landbrukseiendom i Kvænangen kommune?

Er du neste generasjon på en landbrukseiendom i kommunen?

Har du tidligere drevet gårdsbruk i kommunen?

Da håper vi du vil ta deg tid til å svare på denne spørreundersøkelsen!

På grunn av lite tilbakemeldinger  innenfor den oprinnelige fristen så lar vi undersøkelsen stå åpen for besvarelser noen uker framover.

Mulighetsstudie landbruk

Kvænangen har startet opp en mulighetsstudie innenfor landbruksnæringa. Gjennom prosjektet skal få fram fakta om dagens landbruk i Kvænangen og analysere mulighetene det gir oss. Forhåpentligvis skal vi også få fram et økt engasjementet for landbruket. Prosjektet skal danne grunnlag for rekruttering og vekst i næringa.