e-bok

E-bøkene er her

Samme hvor du er i verden: Har du tilgang til Internett har du tilgang til gode bøker - 24 timer i døgnet! Fra i dag kan innbyggerne i Troms og Longyearbyen låne e-bøker i bibliotekene. Etter mye medieoppmerksomhet rundt e-bøkenes skjebne i norske bibliotek, er det nå klart at bibliotekene i Troms og Longyearbyen er blant de første i landet til å låne ut e-bøker.

Bøker

Selvbetjent utlånsstasjon på biblioteket

Biblioteket har nå fått en selvbetjent utlånsstasjon for publikum som de selv kan velge å bruke med lånekort og kode. Kom innom biblioteket for å få personlig kode, en rask runde med gjennomgang av hvordan man bruker denne, og vips så er man i gang.

bibliotekbok

Framtidas kunnskapsarena

Biblioteksamarbeidet i Nord-Troms består av folkebibliotekene i de seks kommunene, samt en bibliotek- og kulturbuss hjemmehørende i Kåfjord. I tillegg har vi samarbeid med biblioteket ved Senter for Nordlige folk og Samisk bibliotektjeneste. Det regionale samarbeidet ble etablert i 2004. Prosjektet `Framtidas kunnskapsarena` er en felles satsing på barn og unge i regionen, og prosjektperioden varer over tre år.