Mastergradstipend for Nord-Troms

Skal du skrive masteroppgave fra og om Nord-Troms? Da har du muligheten å søke på stipend på inntil 40 000! Stipendordningen har som mål å stimulere til ny kunnskap med relevans for regionen som omfatter kommunene Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen. Ordningen er etablert i et samarbeid mellom flere utviklingsaktører i regionen.

Anker

Vedtatt kystsoneplan for Kvænangen

Kommunestyret vedtok kystsoneplan for Kvænangen i møte 11.03.2015 og 29.04.2015. Planens hoveddokument består av kart, planbestemmelser og planbeskrivelse.