Varsling_24_logo

Varsling 24

Kvænangen kommune bruker varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS.
Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Vegvesen logo

Oppsett av gjerder langs offentlig vei

Statens vegvesen opplever stadig oftere at gjerder settes opp for nært riks- og fylkesvegene, uten at det er gitt tillatelse til dette. De har derfor laget et infoskriv som kan leses her.

Oversikt over kaiområdet

Dypvannskai i Kvænangen kommune

Kvænangen kommune har dypvannskai beliggende i Burfjord. Kaifronten har en lengde på 40 meter og har en dybde på laveste vannstand på 4 meter (offisielt sjøkart)