kulturskolekonsert

Søk om plass i Kulturskolen for skoleåret 2018/2019

Du kan søke elektronisk HER . Du kan også søke via papirskjema HER som du skriver ut, fyller opplysninger på og leverer inn til Servicekontoret. Har du spørsmål så kan du kontakte rektor Rita Boberg Pedersen på e-post: rita.b.pedersen@kvanangen.kommune .no  eller på telefon: 40405628. Kulturskolen i Kvænangen har et bredt og allsidig tilbud som bør treffe de aller fleste. Alle må søke på nytt om skoleplass hvert skoleår. Vi ønsker alle nåværende elever velkommen tilbake til høsten, og alle nye elever ser vi fram til å bli kjent med.

Utlysning museumsdirektør for Nord-Troms museum

Nord-Troms Museum (NTM) AS ble etablert i 1979. Museet eies av kommunene Lyngen, Storfjord, Kåfjord, Nordreisa, Skjervøy og Kvænangen og har en avdeling i hver av de seks medlemskommunene. Hovedutstillingen og hovedadministrasjon er lokalisert i Halti-bygget på Storslett i Nordreisa kommune.