Husbanken-logo

Bostøtte

Hva er bostøtte? Bostøtte er en behovsprøvd statlig støtteordning for de som har lav inntekt og høye boutgifter. Husbanken og kommunen samarbeider om bostøtteordningen. Husbanken fatter vedtak, men det er kommunen som behandler søknaden og har all kontakt med deg som søker. Hvor er bostøttekontoret i kommunen? Økonomiavdelingen v/Arne Røberg, postadresse: Rådhuset, Gàrgu 8, 9161 Burfjord. Tlf.: 77 77 88 23. Les mer inni artikkelen om du kan få bostøtte, hvordan du søker, hvordan du melder fra om endringer, klage på vedtak, annen informasjon pg regelverk.

bolig-i-handa

Kartlegging av ledige boliger i Kvænangen for utleie til flyktninger

Pressemelding

Kommunen ber boligeiere som ønsker å leie ut boliger til flyktninger og/eller andre boligsøkere i kommunen, om å kontakte kommunen snarest. Kommunen vil registrere alle ledige boliger eller utleieenheter, og ber om at interesserte utleiere å fylle ut dette registreringsskjemaet  som ligger her på kommunens hjemmesider. Kontaktperson for registreringen er Anne Berit Holst på e-mail anne.holst@kvanangen.kommune.no. Vi håper på snarlig tilbakemelding, og helst innen 15.02.2016.