barn-og-lego

Endring i foreldrebetaling i barnehager

Fra 1.1.2017 er den vanlige foreldrebetalinga satt til kr. 2730,- pr/mnd. Ingen hjem til barn i barnehage skal betale mer i foreldrebetaling enn 6 prosent av den samla inntekta fra lønn og renteinntekter mv. i husholdningen. Inntekta kommer til vanlig fram i selvangivelsen som er klar i disse dager. I tillegg kan husholdninger med lav inntekt for fradrag for 4-5 åringer. Fra 1. august 2016 vil dette også gjelde 3-åringer. Her er link til søknadsskjema: Redusert foreldrebetaling/gratis kjernetid i barnehage søknad (KF-574)

Bufdir_fb_1200x628d_Torunn_StenOve_Melsomvik

Fosterhjemskampanjen: Har du rom for en til?

Barne-, ungdoms- og familieetaten Region nord:

Over 11.000 barn og unge i Norge bor i fosterhjem og antallet øker fra år til år. I den nasjonale rekrutteringskampanjen for fosterhjem som starter denne uken, leter vi etter folk med rom for en til i livet sitt. På fosterhjem.no finner du mye bakgrunnsinformasjon om å være fosterforeldre, informasjon om kurs og møter og ikke minst en oversikt over barn som trenger fosterhjem.

barn-og-lego

Kurs- og planleggingsdager for barnehagene i Kvænangen 2017/2018

Barnehagene har fått avsatt et visst antall dager til kurs og planlegging for sitt virkeområde. De første planleggingsdagene er allerede mandag 14. august og tirsdag 15. august. Inni artikkelen kan du lese videre hvilke dager som kommer senere i barnehageåret 2017/2018